APPLE MÜHENDİSLİK

.

Fabrika Otomasyonu

Mekanik kurulumu yapılmış olan tesislerin detaylı elektrik projesi ve yerleşim projeleri hazırlanır ve onaya sunulmasına müteakip Motor kontrol (MCC) ve PLC panoları hazırlanmaya başlanır.

Panolar hazır ve testleri yapılmış çalışır durumda standartlara göre etiketlenerek elektrik projeleri ile birlikte paktlenerek sevk edilir. Bilgisayar tesisin büyüklüğüne göre  1 - 2 -3 veya 4  adet 23” monitorlü kablosuz klavye ve mause kontrollü olup içerisine gerekli programlar yazılmış ve yüklenmiş bir şekilde fabrikaya kurulumu yapılıp PLC ile koordinasyonu sağlanır. Panolar ile saha ekipmanları  motorlar, vanalar, aktuatörler, pistonlar, sensörler, switchler arası bağlantıları yapılıp girişi-çıkış (I-O) testeri yapılmasına müteakip sistemin otomatik kontrolü için devreye alma işleri yapılmaya başlanır.

        

Tüm fabrikanın izlenmesi bir bakışta sağlanır, kontrolü ise bir tane tuşa basmakla başlatılıp otomatik olarak sıralı çalışması sağlanır. Bir çok bilgi bilgisayar ekranından izlenebilir ve kontrol komutu verilebilir.

        

Kablo kanalı çekilmesinden başlayan süreç bilgisayardan tüm fabrikanın otomatik kontrolü , izlenmesi ve raporlanması ile son bulur.  

 

 

 
You are here  :

Teknik Yardım

Keşif

Design template

Dökümantasyon

 

Forum

 Joomlart Forum